Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Το νόημα της ζωής... 

«Το νόημα της ζωής, είναι να δίνεις στην ζωή νόημα».«Είναι τόσο σημαντικό να κάνεις κάποιον ευτυχισμένο! Ξεκίνα από τον εαυτό σου».«Μην περιμένεις για την τέλεια στιγμή. Πάρε την στιγμή και καν’ την τέλεια».«Μπορείς να αφήσεις το χαμόγελο σου να αλλάξει τους ανθρώπους, αλλά μην αφήσεις τους ανθρώπους να αλλάξουν το χαμόγελο σου».
«Δεν έχεις χάσει το χαμόγελο σου. Είναι ακριβώς κάτω από τη μύτη σου. Απλά το έχεις ξεχάσει!».«Απλά και μόνον επειδή η σημερινή ημέρα είναι εφιαλτική, δεν σημαίνει ότι αύριο δεν θα είναι η καλύτερη μέρα της ζωής σου. Απλά πρέπει να είσαι εκεί!»«Η ζωή δεν κάνει χάρες σε κανέναν. Ο καθένας έχει πλάι του τον άνθρωπο που του αξίζει».«Η τραγωδία της ζωής δεν είναι ότι τελειώνει τόσο νωρίς, αλλά ότι περιμένουμε τόσο πολύ για να τη ξεκινήσουμε».

«Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή…δεν είναι πράγματα».«Όταν η ζωή σε βάζει απέναντι σε μια σκληρή κατάσταση, μη λες ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ; απλά πες ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΜΕ».
«Οι άνθρωποι δεν είναι καθρέπτες: σε βλέπουν τελείως διαφορετικό απ’ ότι βλέπεις εσύ τον εαυτό σου».«Δεν έχει σημασία πόσο καλή ή κακή νομίζεις ότι είναι η ζωή. Κάθε μέρα αφού ξυπνήσεις, να είσαι ευγνώμων για τη ζωή. Κάποιος, κάπου αλλού αγωνίζεται να επιβιώσει».

Το να υπάρχεις είναι ένα γεγονός, το να ζείς είναι τέχνη.«Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον σου, είναι να το δημιουργήσεις».«ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ και ΣΚΕΨΟΥ. Αυτός που ακολουθεί τη μάζα συνήθως δεν πάει πιο μακριά από εκεί που πάει η μάζα. Εκείνοι που βαδίζουν σε άλλη κατεύθυνση, είναι πιθανόν να ανακαλύψουν τον εαυτό τους σε μέρη που δεν πήγε ποτέ»

«Θα αρχίσεις να ζεις ή απλά θα υπάρχεις».«Πάρε ρίσκα και υπόταξε τους φόβους σου».«Μερικές φορές χρειάζεται ένα πέσιμο για να γνωρίζεις πραγματικά που βρίσκεσαι».
«Υπάρχουν μόνο ΔΥΟ χρόνοι στη ζωή: ΤΩΡΑ και ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ».«Κάθε φορά που παρακολουθείς τηλεόραση ένα βιβλίο καταστρέφεται». 

Όλο το νόημα της ζωής είναι να περάσεις από τον φόβο στην αγάπη.
«Μπορεί να μην βρίσκομαι ακόμη εκεί, αλλά είμαι πιο κοντά απ’ όσο ήμουν χθες».«Οι μόνοι περιορισμοί σου είναι αυτοί που δέχεσαι».
 

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα και καλώς σε βρήκα!
    "«Μπορείς να αφήσεις το χαμόγελο σου να αλλάξει τους ανθρώπους, αλλά μην αφήσεις τους ανθρώπους να αλλάξουν το χαμόγελο σου».
    Μία καθημερινή, (μα ένδοξη) "μάχη" για να χαίρουν τα χείλη και να ευφραίνεται η καρδιά, της πιο "ζωτικής" ανάγκης του ανθρώπου...την χαρά!
    Να είσαι καλά και να έχεις καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή