Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Η αλληλεπίδραση του ανθρώπινου νου με την Γη και το Όλον...


Γιατί τελικά, συνδεόμαστε όλοι μεταξύ μας; Πώς; Και γιατί η κάθε πράξη και σκέψη μας, μπορεί να επηρεάσει τα πάντα στο Σύμπαν, ακόμα και αν δεν το αντιλαμβανόμαστε; 

Νευρωνικά Δίκτυα στο Διάστημα;

Υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις ότι η «συνηθισμένη ύλη", όπως είναι σήμερα γνωστή στους φυσικούς αντιστοιχεί σε λιγότερο από το 5% του σύμπαντος. Περισσότερο από το 25% του σύμπαντος αποτελείται από αυτό που ονομάζεται «σκοτεινή» (ή αόρατη) ύλη.

Οι αστρονόμοι, έχουν ανιχνεύσει ένα τεράστιο δίκτυο ή ιστό ινών, που αποτελείται από σκοτεινή ύλη (αόρατη), η οποία δημιουργεί διακλαδώσεις, που συγκροτεί και αποτελεί την μεγάλη κλίμακα δομής του Σύμπαντος.

Χρησιμοποιώντας ακτίνες Χ οι δορυφόροι της NASA, ανακάλυψαν πως αυτά τα νήματα, βρέθηκαν να εκτείνονται σε εκατομμύρια έτη φωτός μέσα στο χώρο. Ανακάλυψαν ένα από αυτά, να διέρχεται μέσα από το δικό μας γαλαξία.

Αυτά τα αόρατα νήματα της σκοτεινής ύλης ανιχνεύθηκαν μόνο επειδή η υψηλότερη πυκνότητα συνηθισμένης ύλης, έχει την τάση να συσσωρεύεται και να συμπυκνώνεται μέσω της βαρυτικής έλξης. Η συνηθισμένη ύλη δημιουργεί κοινή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που μπορεί να μετρηθεί από τους επιστήμονες.

Οι ορατοί γαλαξίες στο σύμπαν, εμφανίζονται ως κόμβοι (με ενσωματωμένες δίνες) όπου τα νήματα διασταυρώνονται σε σχήμα αγκυλωτού σταυρού. Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Νότιο Αστεροσκοπείο (ESO), "Όλες οι πρόσφατες προσομοιώσεις, από υπολογιστή, του πρώιμου σύμπαντος έχουν μία κοινή πρόβλεψη: η πρώτη μεγάλης κλίμακας δομή, για να σχηματίσει το νέο σύμπαν, δείχνει να είναι, μακριές ίνες που συνδέονται στα άκρα τους σε κόμβους. Τα μοντέλα, συνήθως μοιάζουν με ένα τρισδιάστατο ιστό αράχνης, και μοιάζουν με τη νευρική δομή του εγκεφάλου. "

Η εμφάνιση αυτού του μοντέλου, έχει μια παράξενη ομοιότητα με την διατομή του εγκεφάλου που συγκροτείται με δίκτυα των νευρώνων.



Νευρωνικά Δίκτυα στον ανθρώπινο εγκέφαλο

Υπάρχουν πάνω από 100 δισεκατομμύρια νευρώνες στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Οι νευρώνες μοιάζουν σε πολλά σημεία με τα άλλα κύτταρα στο ανθρώπινο σώμα, και επικοινωνούν με πολλούς τρόπους, αλλά υπάρχει μια βασική διαφορά: Σε αντίθεση με τα άλλα κύτταρα, οι νευρώνες έχουν εξειδικευμένες προεκτάσεις που προέρχονται από τους οργανισμούς των κυττάρων τους, που ονομάζονται άξονες και δενδρίτες, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για μετάδοση και λήψη πληροφοριών.

Οι νευρώνες διατηρούν διαφορετικές συγκεντρώσεις από θετικά ιόντα (φορτισμένα σωματίδια) στις μεμβράνες των κυττάρων τους, προκαλώντας πιθανές διαφορές (και τάσεις που προκύπτουν), τα οποία αλλάζουν με διάφορες χημικές δραστηριότητες.

Ένας κύκλος μιας ηλεκτρικής εκπόλωσης, υπερ-πόλωση, και στη συνέχεια επαναπόλωσης επιτρέπει στους νευρώνες μια πυροδότηση δυναμικών δράσεων, τις ταχείες εκρήξεις, σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, κατά μήκος του άξονα.

Εκτός από τους νευρώνες, υπάρχουν επίσης δέκα φορές περισσότερα, και σε αριθμό και σε δυναμική, πιο "νευρογλοιακά κύτταρα» στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Τα κύτταρα αυτά παρέχουν τη σκαλωσιά στην οποία οι νευρώνες συνδέονται μεταξύ τους.

Τα κύτταρα αυτά λειτουργούν ως υγροί κρύσταλλοι που αντηχούν και αλληλεπιδρούν με τα ατμοσφαιρικά ηλεκτρικά πεδία. Αυτό επιτρέπει στα κύτταρα να ανιχνεύουν αμυδρά ηλεκτρικά ρεύματα και να εφοδιάζονται πληροφορίες, αρκετές χιλιάδες φορές γρηγορότερα.



Εγκέφαλος της Γης

Η «συλλογική συνείδηση» των ανθρώπινων όντων, προκύπτει από την αλληλεπίδραση του ανθρώπινου νου στη Γη και είναι εμπλουτισμένη και επηρεασμένη από τον πληθυσμό των ανθρώπων της Γης.

Σύμφωνα με την θεωρία του πλάσματος, η ορατή Γη βρίσκεται μέσα σε μία σκοτεινή σφαίρα πλάσματος η οποία είναι παρόμοια σε μέγεθος και σχήμα με τον Δία. Αυτή ονομάζεται μαγνητόσφαιρα της Γης.

Το σκοτεινό μαγνητικό πλάσμα παράγει νήματα που οι συνάψεις τους σχηματίζουν κόμβους (με ενσωματωμένες δίνες), που είναι ανάλογες με άξονες/ δενδρίτες, και αποτελούν τους φορείς των κυττάρων σε ένα ανθρώπινο εγκέφαλο.

Αυτά τα νήματα (στον εγκέφαλο της Γης), είναι οι «γραμμές Lay», και οι δίνες που δημιουργούνται, είναι οι «ιερές τοποθεσίες», ή αλλιώς… ενεργειακές Πύλες.

Όπως και στην κοσμικό εγκέφαλο, (σκούρο ηλεκτρομαγνητική), έτσι και στον εγκεφάλου της Γης, παρέχεται η κατάλληλη υποδομή για την ταχεία κωδικοποίηση των αναμνήσεων.

Τα Ακασικά αρχεία, στα οποία έχουν πρόσβαση κάποιοι νόες, είναι αρκετά πρόσφατες μνήμες που έχουν κωδικοποιηθεί στον Εγκέφαλο της Γης.

Όταν ο παρατηρητής καταφέρνει να επικεντρωθεί σε αυτά τα Ακασικά Αρχεία, παρακολουθεί απλά το ιστορικό σε ό, τι συμβαίνει, σαν μία αντανάκλαση της πνευματικής δραστηριότητας της μεγαλύτερης συνείδησης, σε ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο το οποίο είναι προσβάσιμο σε μας.

Παρατηρώντας τη δυναμική και την οπτική των Ακασικών αρχείων, είναι σαν να παρακολουθείτε μία ταινία, ένα μεγαλύτερο εγκέφαλο από απόσταση.

Εμείς κατοικούμε σε αυτόν τον πολύ μεγαλύτερο εγκέφαλο με τις κωδικοποιημένες μνήμες, οι οποίες έχουν εντυπωθεί σε αυτή την νοόσφαιρα.

Αυτή η διαδικασία αποκωδικοποίησης και εισόδου στον εγκέφαλο της Γης, λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια του ύπνου REM (γρήγορη κίνηση ματιών), μέσω του αριστερού ημισφαιρίου του εγκεφάλου, όταν το σώμα μας υποβάλλεται σε παράλυση που επιτρέπει το βιοπλασματικό μας σώμα να αποσυνδεθεί και να επικοινωνεί πιο ελεύθερα με τα σκοτεινά νευρωνικά δίκτυα που είναι ενσωματωμένες ίνες. Αυτό διευκολύνει την μακροπρόθεσμη παγίωση της μνήμης.

Ο συντονισμός μεταξύ παρόμοιων κυκλωμάτων, του ανθρώπινου εγκέφαλου και του εγκεφάλου της Γης, μπορεί να συμβάλλει στην ενίσχυση της απόκρυφης μνήμης.

Οι περισσότερες από τις μνήμες του ανθρώπινου είδους είναι κωδικοποιημένες μέσα σε λίγα χιλιόμετρα, στο φλοιό της Γης μέσα σε αυτό που μπορεί να περιγραφεί ως η "geocortex".

Αυτές περιλαμβάνουν αυτοβιογραφικό από μνήμες των ατόμων και των διαφόρων γνωστικών χαρτών. Στον ευρύτερο χώρο, οι μνήμες των χαρτών σώματος των μορφών ζωής, είναι αυτές οι οποίες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη μορφογένεση και την εξέλιξη των ειδών, οι οποίες είναι κωδικοποιημένες.

Συσχετιστική μνήμη παραγουν οι σκέψεις που αφορούν το ίδιο θέμα, που έχουν κοινά ενδιαφέροντα, με αποτέλεσμα οι βιβλιοθήκες - βάσεις δεδομένων του καθενός, να εμπλουτίζονται από ίδιες πληροφορίες και να παρατηρούμε κοινές πεποιθήσεις και πιστεύω σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία επαφή, ή κανένα κοινό σημείο.

Είμαστε τα μάτια και τα αυτιά της Γαίας. 



Αν η Γη έχει έναν εγκέφαλο τότε πώς αποκτάει τις αισθητηριακές εισροές της;
Αυτό το κάνει με τη δημιουργία νέων μορφών ζωής.

Η μυριάδες μορφές ζωής (συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπου) στη Γη, είναι τα πολλά μάτια και τα αυτιά της Γαίας. Είναι προς το συμφέρον της Γαίας να δημιουργεί νέες μορφές ζωής, έτσι ώστε να μπορεί να βλέπει, να ακούει, να γεύεται, να αγγίζει, να οσμίζεται και να διατηρεί γνώση του εαυτού της.

Η Γαία δεν έχει μόνο ένα βιολογικό σώμα, αλλά είναι μια οντότητα που σκέφτεται, που ονειρεύεται, που θυμάται.

Οι Αναμνήσεις της μπορούν να προσεγγιστούν από ένα άτομο, μέσω της… βροχής.

Αυτές περιλαμβάνουν την αυτοβιογραφική μνήμη του κάθε προσώπου που έχει ζήσει ποτέ σε αυτόν τον πλανήτη. Αναμνήσεις της ζωής σας δεν είναι αποκλειστικά δικές σας.

Είναι και της Γαίας και το υπόλοιπου της ανθρωπότητας.


Αναδημοσίευση από εδώ

 Επεξεργασία, επιμέλεια  αναδημοσιεύσεων Πλωτίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου